Stjæle din vej til Ebay auktion succes

Stjæle, vel ikke rigtig: Hvis sund konkurrence anses for at stjæle, så der går kapitalismen ud af døren.

Selvfølgelig, der er tusindvis af Ebay sælgere at gøre gode penge ved at sælge gode produkter på god margener, så hvorfor er du?

Deres hemmelighed-de ved, hvor at få The produkter. Min hemmelighed – finde auktion sælgere og du har fundet leverandørerne.

De fleste sælgere er doven – jeg ved, jeg var. Jeg kopierede og klistret beskrivelser af produkter lige fra min engrosleverandører hjemmeside. Tog deres billeder også, med deres website URL plaskede i bunden.

Jeg burde ikke have været overrasket over, inden for et par uger min konkurrence gik fra 2 til ca. 8 auktion sælgere af samme produkt. Den gennemsnitlige salgspris er faldet fra $50 til $30 og min margin droppede 50% til 20%.

De fleste Ebay sælgere vil ikke være så svagt, omfatter et billede med deres leverandører hjemmeside adresse på det, men mange vil bruge deres leverandører beskrivelser. Hvis du tager en del af denne beskrivelse og Google det, du kan bare finde din leverandør. Husk at prøve forskellige segmenter af beskrivelsen og bruge citater.

Nu når du har fundet dit produkt, er din næste mål at tvinge denne leverandør ud af markedet. Tag et godt kig på deres beskrivelser; optage deres søgeord, kan deres billeder forbedres.

Forbedre indholdet: Brug Overture, forbedre søgeord, og sørg for at medtage dem i din titel. Husk også at omfatte enhver populære stavefejl af dit produkt.

Forbedre billedet: Brug Google billedsøgning til at finde alternative billeder af dine produkter (Husk at bede om tilladelse til at bruge dem). Hvis du ikke kan finde nogen tage sig selv med en kvalitet kamera. Overveje at hyre en professionel, hvis det er det værd. Nogle gange en billedkvalitet spørgsmål mere så andre gange, for eksempel med smykker en kvalitet foto er bydende nødvendigt.

Husk ikke at lade nogen stjæle din leverandør fra dig, ikke bruge indhold eller billeder, der vil garantere dig en lignende skæbne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.