Sådan kan OverDrive forvandle dit liv med gratis lydbøger

Vil du downloade lydbøger gratis? Fortsæt med at læse! Her er nogle forslag. Lydbøger er ekstremt populære i disse dage. Lydbøger kan læses direkte fra din computer uden brug af en medieafspiller. Hvis du har lydbøger i dit bibliotek, kan du downloade dem gratis. Du kan også købe lydbøger online eller bøger fra det offentlige domæne.

Du kan finde gratis lydbøger mange steder. RSS-feed – Dette er den hurtigste og mest effektive måde at modtage et stort antal lydbøger til din ereader inden for kort tid. Abonner på en RSS-feed for at modtage opdateringer til din ereader. Dette er et eksempel på, hvordan det fungerer. Du kan finde den gratis Audible podcast på lydbøger liste, som jeg er knyttet nedenfor. Disse opdateringer er ekstremt hyppige og gode for folk, der har mange bøger at opdatere.

Du kan også finde lydbøger i dit lokale bibliotek. Du kan låne lydbøger fra mange offentlige biblioteker gratis ved at vise dit ID-kort. Bibliotekerne vil sandsynligvis have flere titler i deres bibliotekssamling, hvis du abonnerer på en af de store bogklubber. Du vil være i stand til at finde højst én lydbog på dit lokale bibliotek – se fx kronvidnet lydbog. Mange biblioteker tilbyder også lydbøger gratis som en del af kampagner for nye bøger, særlige begivenheder eller cd’er.

Internettet er et andet godt sted at finde gratis lydbøger. Du skal bare finde et websted, der tilbyder gratis lydbøger, og derefter abonnere på dem. Du vil højst sandsynligt være i stand til at vælge mellem klassikere som Twilight og The Lord of the Rings. Du kan endda finde lydbøger, der er fri for Audible arkiver på hjemmesider. Dette er en fantastisk mulighed.

Online audiobook-indstillingen er noget for dig, hvis du kan lide lyden af almindelige cd’er. Lydbøgerne er tilgængelige i flere formater. Du kan lytte direkte til dem på din computer ved hjælp af Quicktime eller RealPlayer, downloade dem fra hjemmesiden, brænde dem på cd eller gemme dem på dine harddiske. Du kan lytte til lydbøgerne på din iPod, MP3-afspiller eller computer.

Lydbøger kan være en fantastisk måde for dig at øge din lytteglæde på. Jeg kan varmt anbefale, at du bruger alle de tilgængelige ressourcer. Har du et bibliotek med bøger? Hvad kan du gøre med dem? Du kan oprette et bibliotek med alle dine yndlingstitler og bruge overdrive lydbøger gratis. Du vil aldrig løbe tør ideer til at læse og lytte, hvis du har et bibliotek.