Hjelm brug blandt University Cyklister: Journal Of American College Health: Vol 44, Nr. 6

På grund af sin letvægts design, kan du bruge det som en lommelygte, forlygte, eller hjelm lys, hvilket gør det til den bedste løsning for udendørs entusiaster. Gratis porto., 2017 Ny Foldbar Cykelhjelm Portabel Ultralight Road Bicycle Kvinder Mænd Folde hjelm Adult Mountain Capacete Ciclismo Udendørs Sports Cykel Hjelm Integreret støbt Cykelhjelm MTB Road Bike Hjelme Mænd Kvinder Mountain Ultralight Cykel Cykel Hjelme Matte Black Men Kvinder Bike Hjelm Tilbage Ultralight MTB Mountain Road Bike, Basecamp Specialized Bike Hjelm med Sikkerhedslys, Justerbar Sport Cykel Cykel Hjelm Hjelm til Road & Mountain Biking Cykling ,Motorcykel til voksne mænd & kvinder,Youth Racing,Sikkerhedsbeskyttelse November 21, 2016 Cykel hjelme Road Bike,Basecamp Cykel Hjelm Mænd Kvinder Ultralight Cykel Hjelme Beskyttelse Integreret støbt MTB Hjelm Justerbar cykelhjelme L Find Lignende. Sandheden af sagen er, at når du arbejder for at fremme noget, vil du opdage, at en enorm procentdel af din energi og tid går ikke til at argumentere mod dine fjender, oppustelig cykelhjelm – cykelairbag.dk – men i at diskutere teknik og fokus med dine allierede.

Hvis du er på alle interesseret i sådanne ting, jeg opfordre dig til at følge de links, jeg har sendt ovenfor, og jeg er sikker på, hvis du Google omkring du vil finde nogle andre historier om dette emne. Denne artikel på Crosscut: Kultur sammenstød deler Cascade Bicycle Club, opsummerer tingene op ganske godt, mens min ven Eric over på Tubulocity går lige til den sensationelle overskrift med sin: Lederskab af største cykelklub i Amerika væltet i ublodige kup. Seattle Times tage på begivenheder præsenteres i en artikel med titlen: Politik, friktion omforme indflydelsesrige Cascade Bicycle Club. Da jeg arbejdede på Bicycle Alliance of Washington var der utallige samtaler af formen “Jeg kan ikke tro, du arbejder på X og ikke Y! – Alliancen fik et bestyrelsesmedlem til at træde tilbage, da Alliancen bakkede op om den landsdækkende lov om cykelhjelm. Jeg bruger en hjelm, men ikke favoriserer hjelm love, men det var ikke en personlig deal-breaker for mit arbejde for og med Alliancen.

Jeg nævner Cascade’s elendighed, fordi jeg tror, de illustrerer en sandhed, noget jeg har opdaget i mine år for at arbejde som en cykel fortaler i forskellige roller og i forskellige organisationer. Vi har stadig læst anmeldelser, men derudover kontaktede vi to organisationer, crash-test hjelme: Snell Memorial Foundation og Consumer Product Safety Commission (CPSC), et føderalt agentur. En anden foreslået rating metode til cykelhjelme er STAR rating af Virginia Tech.4 De bruger en kombination af peak lineær acceleration og peak ændring i vinkelhastighed for seks indvirkning steder ved hjælp af to indvirkning hastigheder til at beregne STAR-værdien.

Det vigtige er at have en god lås og bruge det godt. Den sikreste hjelm skal have en tæt pasform, men ikke være for stram. Generelt dem med bageste stabilisatorer er de nemmeste at passe, og modellerne med let låst justeringsanbe at gøre det lettere at opnå god justering ved at give knastskører eller andre flip-type klip. Ansigtsskader blandt cyklister tegner sig for næsten en tredjedel af skader, mens 25 procent af cykel ulykke skader normalt er ansvarlige for frakturer. Kørsel under brug af mobiltelefon i hånden er ulovligt – også selvom det er stoppet i trafikken. Sensorerne sender disse og andre data (f.eks. puls) til Athos-appen på din telefon via Bluetooth. Formålet med denne forskning var at måle antallet af cykelhjelm brug af universitetet cyklister på et stort offentligt universitet i det sydvestlige USA på tre forskellige tidspunkter.