Forretningsmuligheder – 9 ting at kigge efter

Hvis du overvejer at overstrege og starte en ny virksomhed, har du nok undersøgt, hvad er kendt som “business opportunities”. En forretningsmulighed er normalt en komplet pakke, der indeholder et produkt eller en linje af produkter, og en markedsføring strategi for at sælge produktet.

Enhver forretningsmulighed værd at overveje vil enten have en track record, som du kan undersøge og evaluere, eller det vil have en klar redegørelse for planen, potentiale og de startomkostninger. Før investere nogen tid eller penge i en specifik forretningsmulighed er der nogle ting, du bør overveje. Her er nogle af de mere vigtige:

Hvor længe har forretningsmuligheden været i branchen? -Før du investerer tid og penge i at markedsføre en forretningsmulighed er det vigtigt at bestemme, hvor længe denne forretningsmulighed har været i drift.

Hvis det er et nyt koncept, der ikke er blevet bevist på markedet, har du ingen garanti for, at det vil endda arbejde.

Har virksomheden en fast adresse og telefon nummer? -Dette kan synes indlysende for dig, men faktum er, at tusindvis af “selskaber” operere med noget mere end en hjemmeside og en e-mail-adresse. Mange af dem er her i dag og gået i morgen. Sørg for den virksomhed, du har til hensigt at behandle har en fast adresse, fysisk placering, og etableret telefonnummer.

Har forretningsmuligheden nogle succesrige medlemmer kan du tale med? -De fleste forretningsmuligheder vil vise dig “udtalelser”, men disse er ofte upålidelige. De kunne endda være helt opdigtede. Bede ejeren af forretningsmulighed for navne af rigtige mennesker du kan tale med. Ringe til dem på telefonen og bede dem om at dele deres erfaringer med programmet. Dette vil ikke kun give dig værdifulde førstehåndsoplysninger om programmet, men det vil give dig en liste over rådgivere, som mange være glade for at hjælpe dig på vej.

Hvor meget oprindelige investering er nødvendig? -I mange tilfælde vil en gennemprøvet forretningsmulighed med en succesfuld track record indebære en form for initialinvesteringer. Dette kunne indebære et beløb på produkt inventory, et program abonnement salær, eller eventuelt et stykke udstyr, der kræves til at producere eller afslutte produktet. Du bør ikke antage, at en forretningsmulighed, som er gratis at deltage er en bedre investering. Normalt medfører en free-to-slutte forretningsmulighed andre omkostninger som markedsføring og reklame gebyrer. Ingen giver væk “muligheder” for gratis.

Hvad du skal afgøre er hvorvidt en bestemt forretningsmulighed har en succesfuld track record, ledes af ærlige mennesker og tilbyder dig en realistisk chance for rent faktisk at gøre nogle penge. Disse er de ting, du skal afvejes mod deltagerafgifterne.

Hvad er den realistiske indkomst potentiale i erhvervslivet? -Har en grundig kig på numre og fremskrivninger af forretningsmuligheden. Derefter tale med faktiske medlemmer, der bruger programmet til at bestemme, hvis de har været i stand til at omsætte disse numre til virkelighed.

Er der ekstra gebyrer såsom årlige eller månedlige abonnementsafgifter, forsendelsesomkostninger eller minimum Køb krav? -Sørg for at få en detaljeret liste over alle gebyrerne involveret i at drive den nye virksomhed. Disse ting kan ikke synes betydelige nu, men de kan nemt spise i din fortjeneste senere.

Hvem kontrollerer penge? -Når du generere salg for forretningsmuligheden hvad forsikring har du at du vil få din andel af overskuddet? Dette er den primære grund til ikke at beskæftige sig med “fly by night” outfits, der har ingen track record. Igen, den bedste måde at få en præcis læsning på det er at tale med mennesker, der allerede bruger programmet.

Leverer forretningsmuligheden marketingmaterialer og fra person til person mentoring? -En af de mest vanskelige dele for at starte en ny virksomhed “lære reb”. Det kan være meget nyttigt at have rådgivere, der har førstehånds erfaring i at lave programmet arbejde. Det samme gælder for marketing materialer. Du har nok at gøre uden at skulle oprette brochurer, annoncer og nyhedsbreve til din nye virksomhed.

Hvor meget kontrol over din nye virksomhed vil du have? -Være klar på, hvem der ejer virksomheden, og som styrer den måde, det er udviklet og markedsført. Du kan sprede din produktudbud for at undgå at blive prisgivet af “hovedkontoret”. Husk, at du forsøger at oprette en virksomhed, der har lang sigt værdi. Dette vil indebære betydelig investering af tid og energi på din side. Du ønsker ikke din virksomhed at være helt afhængig af stabiliteten og integriteten af en enkelt leverandør.

Den ideelle forretningsmulighed er en, der tilbydes af en stabil virksomhed med en dokumenteret track record. Forretningsmulighed bør kræve lav nyinvesteringer og har høj profit potentiale, både på kort sigt og på lang sigt. Det skulle give dig at opbygge en rentabel virksomhed af din egen, vil være en kilde til indkomst langt ind i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.