Bemærkninger: Giv Mig Frihed! En Amerikansk Historie: Kapitel 4

graded bedding in gravel bed Franconia Virgina

Den hængende kurve kan være gjort billigere, så kan du købe dem. For andre jernbane-typer, du kan få parentes at hænge på din jernbane, og hold den gryder på den side, frem for på toppen. På skinnerne. Der er lange, smalle urtepotter, der er specielt designet til at passe over skinnerne, der enten er 6 inches eller 4 tommer bred (vores balkon skinner er 6 inches bred, få mere info på toppen). Sted, fint skåret eller blandet frugt og grøntsager, madrester (omkring halvdelen af vægten af orme i sengen) ind i hullet, og højen sengetøj tilbage på toppen.

Bare skære benene ud til den længde, du ønsker sengen. Hvad størrelse er en 3/4 bredde seng? Fra din pose løg sæt, skal du vælge pærer, der er omkring 1/2 – 3/4 inches i diameter. Hvis du har et tag over din balkon, kan du hænge plantageejere fra, eller er i stand til at fastgøre beslagene til dine vægge, dette er en fantastisk måde at øge den plads, du har til rådighed. Mange kræver ikke særligt dybt containere, så du kan få kreativ på ved hjælp af dit space. Tomater, jordbær, agurker og peberfrugter er blandt de planter, der kan dyrkes på hovedet. Væggene er dækket med sidespor.

A Woman Stands In Her Upside Down Bedroom En praktisk trick er at knytte tag, tagrender direkte til dine vægge. Flere kan være monteret, den ene over den anden, giver plantageejere for lavt rodfæstede planter såsom salat og nogle typer af urter. De kan let glide fra side til side, hvis vi har brug for. Finde ud af hvad de beholdere, du har brug for. Kevin: Der vokser 10 hektar hvede græs, højre? Lige nu, kunne jeg nyde en doughnut eller to, især efter at have læst denne hub! Nogle planter kan vokse ganske godt, hængende på hovedet. Hvis hængende på hovedet er ikke en mulighed, måske kan du stadig gøre ampler.

Disse kan bruges til at hus, orme og sengetøj, butik støbegods, og indsamle og lagre næringsstoffer rige orm støbning te til at bruge på dine egne planter eller flaske og sælge til andre gartnere og homesteaders. Det er også her, vi opbevarer ekstra poser med jord og grus, samt et ekstra propan tank til bbq. Disse er et godt valg at starte med, især hvis du ønsker at øge mængden af sunde greens, du spiser, men finder, at butikken har købt grønne tendens til at forkæle med chokerende fart (jeg har haft en pakke af urter gå fuzzy og slimet natten!).

Første skal der være en fugtspærre, en ramme eller struktur for mørtel til greb, mørtel, og så er stenen af dit valg. Der er også en arcade og sand volleyball-bane. Men der er masser af mindre forventet havearbejde værktøjer, der vil gøre en masse for at forbedre din have succes. Der er heller ikke taget, så der er ingen beskyttelse mod hagl eller drivende regn. Vi slebet træ og tilføjet to godt lag lak over det hele. I dette rum, vi har en grill, en patio swing og patio tabel (for nylig tilføjet), plus vi er nødt til at holde en sti klar til brandtrappe. Hvis du ikke har plads, kan det være værd at de ekstra omkostninger ved at købe på en lokal drivhus, i stedet for. De behøver ikke koste en masse og gøre fremragende opbevaring.